FIJN BUITEN

Sfeer

Een tuin met een steiger, grenzend aan het water. Een droom? Niet langer. Wonen aan het water kan in SINGELS. Over de statige oprijlaan, tussen bomen, geflankeerd door water aan weerszijden komt u het woongebied SINGELS binnen. De entree gaat over in een laan die de hele wijk al slingerend en met veel groen met elkaar verbind.

Het groen komt overal terug in het woongebied en zorgt voor een levendige ruime en duurzame buitenruimte. In SINGELS woont u op een plek met veel aandacht voor de natuur en biodiversiteit. Afwisselende waterpartijen, duurzame beplanting, plekken voor jong en oud en toepassing van duurzame materialen maken van dit woongebied een prachtige woonplek.

SINGELS krijgt aan de randzone een markante uitstraling en de woningen bieden hier een wijds uitzicht over de polder. Opvallend is de gevarieerde en vriendelijke uitstraling van de woningen binnen SINGELS. Zij zijn geïnspireerd op de streekeigen architectuur. De eilanden binnen het gebied zijn bereikbaar via onder doorvaarbare bruggen, waardoor het mogelijk is om met een bootje door de nieuwe buurt te varen. Veel woningen hebben een tuin aan het water. Vanuit de tuin kunt u dus zo het water op!

Aan de oostkant van het woongebied bevindt zich het ‘Ontdekkingseiland’: een avontuurlijk speeleiland waar kinderen zelf op avontuur kunnen gaan en hun zintuigen geprikkeld worden. Aan de westkant liggen het Dorpsplein, een plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en het Speelhof voor de kleinste kinderen. Kortom, het is hier heerlijk wonen voor jong en oud.

Bebouwing

De bebouwing binnen het woongebied SINGELS is divers en bestaat uit een mooie mix van eengezinswoningen, twee-onder-één-kappers, vrijstaande woningen, appartementen en levensloopbestendige woningen. De verschillende woningtypen zijn in harmonie met het groen. De ligging aan het water kan aanleiding zijn tot specifieke woning- en of kaveltypen. Dit zorgt voor een speels en open karakter. Is je interesse gewekt en wilt u zien hoe deze nieuwe wijk vorm krijgt? Bezoek dan zeker eens de bouwlocatie! De eerste woningen zijn recent opgeleverd en de komende periode wordt er hard gewerkt aan deze nieuwe buurt in Voorhout. Ook wonen in SINGELS? Bekijk het complete woningaanbod op deze website en schrijf u direct in!