Woningaanbod


website orientatieplaat

De Wals

De Wals | Eengezinswoningen

Plus-op-de-Meter (onder optie)

vanaf €325.000,- v.o.n.
De architectuur van de eengezinswoningen De Wals in Hooghkamer Voorhout kenmerkt zich door de jaren '30. Een sfeervol huis met veel daglicht door raampartijen die tot aan de vloer lopen. De huizen hebben een speels en vriendelijk karakter.

Bekijk deze woning

Aster-en-Anemoon

Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kapwoningen

Singels 1

vanaf € 549.000,- v.o.n.
De Aster & Anemoon in Hooghkamer Voorhout zijn statigetwee-onder-één-kapwoningenaan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen met circa 210 tot 325 m² eigen grond. De Aster & Anemoon hebben maar liefst ca. 170 en 160 m² woonoppervlak.

Bekijk deze woning

De Wals

De Wals | Levensloop- bestendige woningen

Plus-op-de-Meter (onder optie)

vanaf € 295.000,- v.o.n.
De levensloopbestendige woningen De Wals in Hooghkamer Voorhout bieden een compleet huis op de begane grond. Een comfortabel breed huis met veel daglicht door grote raampartijen. De woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer vindt u beneden. Op de eerste verdieping is nog een extra slaapkamer mogelijk.

Bekijk deze woning

Calla

Calla | Vrijstaande woningen

Singels 1

vanaf € 679.000,- v.o.n.
De Calla in Hooghkamer Voorhout zijn markantevrijstaande woningenaan de laanzijde gelegen. De Calla met de lange zijde is voorzien van een puntgeveltje als markante entree met circa 373 m² eigen grond. De Calla heeft maar liefst ca. 178 m² woonoppervlak.

Bekijk deze woning

Pioenroos

Pioenroos | Vrijstaande woning

Singels 1

€ 765.000,- v.o.n.
De Pioenroos in Hooghkamer Voorhout is een markantevrijstaande woninggelegen aan de kopzijde van de laan. De Pioenroos met circa 401 m² eigen grond heeft een dwarskap en is voorzien van een luxe keuken met Siemens apparatuur. De Pioenroos heeft maar liefst ca. 203 m² woonoppervlak.

Bekijk deze woning

Sonate 2.0 VERKOCHT

Nul-op-de-Meter woningen

De tweede fase, Sonate 2.0, bestaat uit 28 unieke Nul-op-de-Meter woningen. Deze woningen wekken dus evenveel energie op als voor normaal gebruik van de woning nodig is. Een warmtepomp met boiler, vloerverwarming in de gehele woning, een zuinige vaatwasser en natuurlijk elektrisch koken want deze woning is gasloos! Elke woning is voorzien van moderne energiezuinige maatregelen.

Bekijk deze woning