Woningaanbod


Beschikbare woningen in Hooghkamer

In de komende jaren verrijzen zo'n driehonderd woningen in Hooghkamer. Het aanbod is heel gevarieerd. In deelgebied Singels komen riante vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, stijlvolle appartementen en gevarieerde rijwoningen. Op deze pagina bekijkt u welke woningen te koop zijn. Benieuwd hoe de wijk er straks uit komt te zien? Bekijk dan de situatiekaart van het totale gebied onderaan deze pagina.


Staters koopwoningen

Tulp Singels 3 | Starters koopwoningen

Maandag 25 maart in verkoop!


Maandag 25 maart om 15.00 uur start de online verkoop van 14 sociale koopwoningen Singels 3. Deze woningen, type Tulp genaamd, zijn grondgebonden woningen van twee lagen met een schuine dakkap en met een eigen tuin met berging. De woningen zijn vanaf circa 75m2 vloeroppervlakte en de verkoopprijzen zullen vanaf € 187.000,- v.o.n. zijn.

Bekijk deze woning

Eengezinswoningen type Lelie

Lelie Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in presale


De eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 3 bestaan uit 2 verschillende woningtypes. De 11 woningen type Lelie bestaan uit twee lagen met een schuine kap. Uitgevoerd in materialen met een traditionele look, als baksteen, keramische dakpannen en onderhoudsarme houtlook beplating. De presale is gestart, schrijf u direct online in!

Bekijk deze woning

Eengezinswoningen type Iris

Iris Singels 3 | Eengezinswoningen

Presale 6 maart van start!


Aan de buitenrand van Singels 3 bevindt zich woningtype Iris, een robuuste en statige drielaagse woning met standaard maar liefst 5 slaapkamers. Door de representatieve uitstraling en ligging aan de nieuwe randweg geeft het Singels een gezicht. Het stoere en gevarieerde beeld wordt gevormd door de rijke detaillering in de gevel met dakbeëindigingen op verschillende hoogte, verspringende gevellijn en metselwerkornamenten. Op woensdag 6 maart gaat de presale van start. Meld u nu aan!

Bekijk deze woning

Aster-en-Anemoon

Aster Singels 1 | Twee-onder-één-kapwoningen

Nog één woning beschikbaar!


Op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels is nog één twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water. De bouw van de woning is al gestart en elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten. Interesse? Neem contact op met De Leeuw makelaardij of Max Sedelaar makelaardij!

Bekijk deze woning

Iris

Dahlia Singels 3 | Eengezinswoningen

Fraaie woningen


Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

Bekijk deze woning

De Wals

Allium Singels 5 | Eengezinswoningen

Markante woningen


In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk deze woning

Pioenroos

Pioenroos Singels 2 | Vrijstaande woning

Markante vrijstaande woning


De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk deze woning

Aster-en-Anemoon

Aster & Anemoon Singels 2 | Twee-onder-één-kapwoningen

Woningen om van te watertanden


De twee-onder-één-kapwoningen bevinden zich op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water De Molentocht staat elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten.

Bekijk deze woning

website orientatieplaat