Woningaanbod


Beschikbare woningen in Hooghkamer

In de komende jaren verrijzen zo'n driehonderd woningen in Hooghkamer. Het aanbod is heel gevarieerd. In deelgebied Singels komen riante vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, stijlvolle appartementen en gevarieerde rijwoningen. Op deze pagina bekijkt u welke woningen te koop zijn. Benieuwd hoe de wijk er straks uit komt te zien? Bekijk dan de situatiekaart van het totale gebied onderaan deze pagina.


De Kreken

Langs de Kreken | De Kreken

Nu in verkoop


Alle woningen in Langs de Kreken liggen direct aan het water van de Molentocht. Waterrijk wonen in optima forma. Langs de rand boven het eiland hebben de woningen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein, het hart van SINGELS in Hooghkamer. De achtergevel geeft uitzicht op het water en hier is een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde woningen.

Bekijk deze woning

Eilandenrijk

Langs de Kreken | Eilandenrijk

Nu in verkoop


Het eiland heeft een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt. Alle woning zijn aan het water gelegen.

Bekijk deze woning

Allium

Allium Singels 5 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop


In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk deze woning

Dahlia

Dahlia Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop


Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

Bekijk deze woning

Eengezinswoningen type Lelie

Lelie Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop


De eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 3 bestaan uit 2 verschillende woningtypes. De 11 woningen type Lelie bestaan uit twee lagen met een schuine kap. Uitgevoerd in materialen met een traditionele look, als baksteen, keramische dakpannen en onderhoudsarme houtlook beplating. De presale is gestart, schrijf u direct online in!

Bekijk deze woning

Eengezinswoningen type Iris

Iris Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop


Aan de buitenrand van Singels 3 bevindt zich woningtype Iris, een robuuste en statige drielaagse woning met standaard maar liefst 5 slaapkamers. Door de representatieve uitstraling en ligging aan de nieuwe randweg geeft het Singels een gezicht. Het stoere en gevarieerde beeld wordt gevormd door de rijke detaillering in de gevel met dakbeëindigingen op verschillende hoogte, verspringende gevellijn en metselwerkornamenten. Op woensdag 6 maart gaat de presale van start. Meld u nu aan!

Bekijk deze woning

Pioenroos

Pioenroos Singels 2 | Vrijstaande woning

Markante vrijstaande woning


De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk deze woning

Aster-en-Anemoon

Aster & Anemoon Singels 2 | Twee-onder-één-kapwoningen

Woningen om van te watertanden


De twee-onder-één-kapwoningen bevinden zich op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water De Molentocht staat elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten.

Bekijk deze woning

website orientatieplaat