Woningaanbod


website orientatieplaat

Aster-en-Anemoon

Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kapwoningen

Woningen om van te watertanden


De twee-onder-één-kapwoningen bevinden zich op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water De Molentocht staat elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten.

Bekijk deze woning

Iris

Dahlia | Eengezinswoningen

Fraaie woningen


Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

Bekijk deze woning

De Wals

Allium | Eengezinswoningen

Markante woningen


In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk deze woning

Pioenroos

Pioenroos | Vrijstaande woning

Markante vrijstaande woning


De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk deze woning

Sonate 2.0 VERKOCHT

Nul-op-de-Meter woningen

De tweede fase, Sonate 2.0, bestaat uit 28 unieke Nul-op-de-Meter woningen. Deze woningen wekken dus evenveel energie op als voor normaal gebruik van de woning nodig is. Een warmtepomp met boiler, vloerverwarming in de gehele woning, een zuinige vaatwasser en natuurlijk elektrisch koken want deze woning is gasloos! Elke woning is voorzien van moderne energiezuinige maatregelen.

Bekijk deze woning