Woningaanbod


Beschikbare woningen in Hooghkamer

In de komende jaren verrijzen zo'n driehonderd woningen in Hooghkamer. Het aanbod is heel gevarieerd. In deelgebied Singels komen riante vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, stijlvolle appartementen en gevarieerde rijwoningen. Op deze pagina bekijkt u welke woningen te koop zijn. Benieuwd hoe de wijk er straks uit komt te zien? Bekijk dan de situatiekaart van het totale gebied onderaan deze pagina.


De Kreken

De Plantage | IN VERKOOP


Wonen op een plek waar je intens kunt leven en optimaal genieten. In De Plantage voelt wonen echt als thuiskomen. Het ontwerp van architectenbureau Kokon is uniek en gebaseerd op de bollencultuur in de streek. De 14 luxe appartementen zijn heerlijk ruim en ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. Een fijne plek waar je intens kunt genieten van het leven.

Bekijk deze woning

Spoordijk

Spoordijk | VERKOCHT


Energierijk wonen! Dat maken we mogelijk in ons nieuwbouwproject Spoordijk. De laatste 36 eengezinswoningen in Hooghkamer Voorhout. Samen met architectenbureau Van Manen creëren we met veel plezier jouw woongeluk. Dat heeft geresulteerd in een uniek ontwerp speciaal voor deze wijk. Wonen in Spoordijk is wonen met veel leefruimte, badend in licht en comfort. Behalve het hoge afwerkingsniveau en mooi materiaalgebruik hebben we de woningen voorzien van ontzettend veel sfeer door de mooie erkers, Franse balkons en pergola's.

Bekijk deze woning

De Eilanden

SINGELS 4 | De Eilanden | VERKOCHT


Verdeeld over twee eilanden komen er 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.

Bekijk deze woning

Vrijstaand en Twee-onder-een-kapwoningen

SINGELS 4 | Laanwoningen | VERKOCHT


Op een van de fraaiste locaties in Singels worden 10 twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anemoon en 1 unieke vrijstaande woning type Calla gerealiseerd. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn verkocht. Wilt u straks wonen in één van de prachtige woningen in deze fase?

Bekijk deze woning

website orientatieplaat