Woningaanbod


Beschikbare woningen in Hooghkamer

In de komende jaren verrijzen zo'n driehonderd woningen in Hooghkamer. Het aanbod is heel gevarieerd. In deelgebied Singels komen riante vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, stijlvolle appartementen en gevarieerde rijwoningen. Op deze pagina bekijkt u welke woningen te koop zijn. Benieuwd hoe de wijk er straks uit komt te zien? Bekijk dan de situatiekaart van het totale gebied onderaan deze pagina.


De Eilanden

Singels 4 | De Eilanden

Nu in verkoop


Verdeeld over twee eilanden komen er 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.

Bekijk deze woning

Eilandenrijk

Eilandenrijk | Langs de Kreken

Nu in verkoop


Het eiland heeft een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen look en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt. Luxe, mooi design en compleet. De woningen worden uitgevoerd als Plusleven-wonen met lage energie maandlasten! Perfect place.

Bekijk deze woning

Vrijstaand en Twee-onder-een-kapwoningen

Singels 4 | Vrijstaand en Twee-onder-een-kapwoningen

Nu in verkoop


Op een van de fraaiste locaties in Singels worden 10 twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anemoon en 1 unieke vrijstaande woning type Calla gerealiseerd. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn verkocht. Wilt u straks wonen in één van de prachtige woningen in deze fase?

Bekijk deze woning

De Kreken

De Kreken | Langs de Kreken

Nu in verkoop


Alle woningen in De Kreken liggen direct aan het water van de Molentocht. Luxe wonen met privé strand. Langs de rand boven het eiland hebben de woningen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein, het hart van SINGELS in Hooghkamer. De achtergevel geeft uitzicht op het water. Er is hier een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde villa's. Ook hier woont u slim met super lage energie maandlasten omdat de woningen met Plusleven-wonen worden uitgevoerd.

Bekijk deze woning

Dahlia

Dahlia Singels 5 | Eengezinswoningen

Nog één woning beschikbaar


Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

Bekijk deze woning

Allium

Allium Singels 3 | Eengezinswoningen

VERKOCHT!


In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk deze woning

website orientatieplaat