Woningaanbod


Beschikbare woningen in Hooghkamer

In de komende jaren verrijzen zo'n driehonderd woningen in Hooghkamer. Het aanbod is heel gevarieerd. In deelgebied Singels komen riante vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, stijlvolle appartementen en gevarieerde rijwoningen. Op deze pagina bekijkt u welke woningen te koop zijn. Benieuwd hoe de wijk er straks uit komt te zien? Bekijk dan de situatiekaart van het totale gebied onderaan deze pagina.


Spoordijk

Spoordijk | Verkocht


Energierijk wonen! Dat maken we mogelijk in ons nieuwbouwproject Spoordijk. De laatste 36 eengezinswoningen in Hooghkamer Voorhout. Samen met architectenbureau Van Manen creëren we met veel plezier jouw woongeluk. Dat heeft geresulteerd in een uniek ontwerp speciaal voor deze wijk. Wonen in Spoordijk is wonen met veel leefruimte, badend in licht en comfort. Behalve het hoge afwerkingsniveau en mooi materiaalgebruik hebben we de woningen voorzien van ontzettend veel sfeer door de mooie erkers, Franse balkons en pergola's.

Bekijk deze woning

De Eilanden

SINGELS 4 | De Eilanden | VERKOCHT


Verdeeld over twee eilanden komen er 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.

Bekijk deze woning

Eilandenrijk

Eilandenrijk | Verkocht


Het eiland heeft een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen look en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt. Luxe, mooi design en compleet. De woningen worden uitgevoerd als Plusleven-wonen met lage energie maandlasten! Perfect place.

Bekijk deze woning

Vrijstaand en Twee-onder-een-kapwoningen

SINGELS 4 | Laanwoningen | VERKOCHT


Op een van de fraaiste locaties in Singels worden 10 twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anemoon en 1 unieke vrijstaande woning type Calla gerealiseerd. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn verkocht. Wilt u straks wonen in één van de prachtige woningen in deze fase?

Bekijk deze woning

De Kreken

De Kreken | Verkocht


Alle woningen in De Kreken liggen direct aan het water van de Molentocht. Luxe wonen met privé strand. Langs de rand boven het eiland hebben de woningen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein, het hart van SINGELS in Hooghkamer. De achtergevel geeft uitzicht op het water. Er is hier een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde villa's. Ook hier woont u slim met super lage energie maandlasten omdat de woningen met Plusleven-wonen worden uitgevoerd.

Bekijk deze woning

website orientatieplaat