Verkoop gestart!

Nu in verkoop: zeer ruime nieuwbouw woningen type Allium en Dahlia in Hooghkamer Voorthout! Wilt u straks wonen in een van de prachtige woningen in deze fase van Singels? Bekijk dan alle informatie over de twee woningyptes en schrijf u direct in via het digitale inschrijformulier.

Schrijf u hier in

Dahlia | Eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht met een zonnige tuin op het zuidwesten. De koopsommen starten vanaf €497.000,- v.o.n.

Bekijk dit woningtype


Allium | Eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin. De koopsommen starten vanaf €498.500,- v.o.n.

Bekijk dit woningtype


Heb je vragen over de woningen? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars!