37 woningen van Singels 2, 3 en 5 in pre-sale

Vanaf 19 december 2018 start de presale van 37 zeer ruime woningen. Hieronder is het nieuwste woningaanbod weergegeven. Ben u na het lezen van de informatie geïnteresseerd in het kopen van een woning? Kan kunt u zich alvast inschrijven voor de woning(-en) van uw voorkeur.

Dahlia | eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

Bekijk dit woningtype


Allium | eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Door de rijke detaillering en de hoogteverschillen ontstaat een heel aantrekkelijk beeld aan de nieuwe randweg en krijgt Singels een gezicht. Eenheid in verscheidenheid!

Bekijk dit woningtype


Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kap-woningen

De 6 statige twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Bekijk dit woningtype


Pioenroos | Vrijstaande woning

De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk dit woningtype