Verkoop gestart!

De verkoop van de 37 woningen in Singels 2, 3 n 5 Singels Hooghkamer is gestart. Wilt u straks wonen in een van de prachtige woningen in deze fase? Bekijk dan alle verkoopdocumentatie en schrijf u direct in via het digitale inschrijfformulier.

» Naar de verkoopdocumentatie

Dahlia | Eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht met een zonnige tuin op het zuidwesten.

Bekijk dit woningtype


Allium | Eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk dit woningtype


Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kap-woningen

De 6 statige twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Bekijk dit woningtype


Pioenroos | Vrijstaande woning

De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de straat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk dit woningtype