Verkoop gestart!

De verkoop van de 37 woningen in Singels 2, 3 n 5 Singels Hooghkamer is gestart. Wilt u straks wonen in een van de prachtige woningen in deze fase? Bekijk dan alle verkoopdocumentatie en schrijf u direct in via het digitale inschrijfformulier.

» Naar de verkoopdocumentatie

Dahlia | Eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. Dat is gelijk aan het woonoppervlakte van een twee-onder-een-kapwoning! De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht met een zonnige tuin op het zuidwesten.

Bekijk dit woningtype


Uitzicht en een zonnige tuin

Wie hier straks woont, parkeert zijn of haar auto gemakkelijk voor de deur en heeft blijvend een vrij uitzicht op het water voor de deur. De tuinen liggen erg gunstig op het zuidwesten en zijn voorzien van een berging. Vlakbij het huis zijn tal van speelmogelijkheden voor jonge en oudere kinderen. Benieuwd hoe dat er straks uit komt te zien?

Lees verder


Baden in luxe!

De woningen van het type Allium zijn standaard al zeer compleet en luxe. De badkamer is standaard luxe en voorzien van een comfortabele douchecombinatie met draingoot, fijne wastafelcombinatie en zeer stijlvolle tegels van een groot formaat. De toiletruimte is separaat. De woningen in deze fase koopt u inclusief een compleet ingerichte schiereilandkeuken met keukenapparatuur. Een keuken is erg persoonlijk en wanneer passend aan uw manier van leven een waar genot. Om de details van uw keuken samen te stellen is KeukenVision geselecteerd.Verkoop 37 royale woningen gestart

Naast woningtype Dahlia in Singels 5 start is ook de verkoop van andere woningtypes in Singels 2 en 3 gestart! Diverse woningtypes waaronder ruime gezinswoningen type Allium, twee-onder-eenkapwoningen type Aster & Anenoom en één vrijstaande woning type Pioenroos!Allium | Eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk dit woningtype


Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kap-woningen

De 6 statige twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Bekijk dit woningtype


Pioenroos | Vrijstaande woning

De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk dit woningtype