Verkoop gestart!

De verkoop van de 37 woningen in Singels 2, 3 n 5 Singels Hooghkamer is gestart. Wilt u straks wonen in een van de prachtige woningen in deze fase? Bekijk dan alle verkoopdocumentatie en schrijf u direct in via het digitale inschrijfformulier.

» Naar de verkoopdocumentatie

Allium | Eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant en geeft u evenveel ruimte als een twee-onder-een-kapwoning. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk dit woningtype


Omgeven door groen

Tijdens het zetten van de eerste kop koffie van de dag kijkt u vanuit de keuken uit over het prachtige polderlandschap. En de kinderen? Die spelen in deze kindvriendelijke woonwijk samen met de kinderen uit de buurt op de grote groene Ontdekkingseiland. Wat is het toch heerlijk wonen in een ruime en luxe afgewerkte woning van het type Allium!

Lees verder


Baden in luxe!

De woningen van het type Allium zijn standaard al zeer compleet en luxe. De badkamer is standaard al voorzien van een badcombinatie, douche met draingoot, extra brede wastafel en stijlvolle tegels van een groot formaat. De toiletruimte is separaat. De woningen in deze fase koopt u inclusief een fijne eilandkeuken met keukenapparatuur. Een keuken is erg persoonlijk en wanneer passend aan uw manier van leven een waar genot. Om de details van uw keuken samen te stellen is KeukenVision geselecteerd.Verkoop 37 royale woningen gestart

Naast woningtype Allium start is ook de verkoop van andere woningtypes in Singels gestart! Diverse woningtypes waaronder ruime gezinswoningen type Dahlia, twee-onder-eenkapwoningen type Aster & Anenoom en één vrijstaande woning type Pioenroos!Dahlia | Eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht met een zonnige tuin op het zuidwesten.

Bekijk dit woningtype


Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kap-woningen

De 6 statige twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Bekijk dit woningtype


Pioenroos | Vrijstaande woning

De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de straat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk dit woningtype