Binnenkort in verkoop: 22 eengezinswoningen Allium

Op woensdag 13 februari aanstaande start de verkoop van 22 zeer ruime eengezinswoningen in Singels Hooghkamer. Tijdens het start verkoopevent komt u alles te weten over deze woningen in Voorhout met complete en hoge afwerking. Laat u verrassen door de groene en kindvriendelijke woonomgeving en de hoge kwaliteit van de toegepaste materialen zoals badkamertegels en gevelstenen. De verkoopbrochure en de prijslijsten kunt u dan uiteraard mee naar huis nemen. Vanaf dat moment is de verkoop van de woningen gestart en kunt u zich online inschrijven!

» Lees meer over de start verkoop.

Allium | Eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Type Allium is zeer riant en geeft u evenveel ruimte als een twee-onder-een-kapwoning. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Bekijk dit woningtype


Omgeven door groen

Tijdens het zetten van de eerste kop koffie van de dag kijkt u vanuit de keuken uit over het prachtige polderlandschap. En de kinderen? Die spelen in deze kindvriendelijke woonwijk samen met de kinderen uit de buurt op de grote groene Ontdekkingseiland. Wat is het toch heerlijk wonen in een ruime en luxe afgewerkte woning van het type Allium!

Lees verder


Baden in luxe!

De woningen van het type Allium zijn standaard al zeer compleet en luxe. De badkamer is standaard al voorzien van een badcombinatie, douche met draingoot, extra brede wastafel en stijlvolle tegels van een groot formaat. De toiletruimte is separaat. De woningen in deze fase koopt u inclusief een fijne eilandkeuken met keukenapparatuur. Een keuken is erg persoonlijk en wanneer passend aan uw manier van leven een waar genot. Om de details van uw keuken samen te stellen is KeukenVision geselecteerd.Woensdag 13 februari start verkoop Singels 2, 3 en 5!

Naast woningtype Allium in Singels 3 start op woensdag 13 februari ook de verkoop van andere woningtypes in Singels 2 en 5! Diverse woningtypes waaronder riante gezinswoningen type Dahlia, twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anenoom en één vrijstaande woning type Pioenroos!Dahlia | Eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht met een zonnige tuin op het zuidwesten.

Bekijk dit woningtype


Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kap-woningen

De 6 statige twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Bekijk dit woningtype


Pioenroos | Vrijstaande woning

De enige vrijstaande woning van het type Pioenroos markeert het einde van de straat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Bekijk dit woningtype