Woningen in pre-sale

Vanaf 19 december 2018 start de presale van 37 zeer ruime woningen. Hieronder is het nieuwste woningaanbod weergegeven. Ben u na het lezen van de informatie geïnteresseerd in het kopen van een woning? Kan kunt u zich alvast inschrijven voor de woning(-en) van uw voorkeur.

Waterhyacint

Dahlia | eengezinswoningen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

6 slaapkamers mogelijk

Een aantal woningen heeft in de keuken openslaande deuren naar de voortuin. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk hier de ochtendzon naar binnen schijnt terwijl u de eerste kop koffie maakt. Er zijn ook woningen met een extra grote zolder door de dwarskap of een dakkapel. Altijd geniet u van 4 slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer en een separate toiletruimte en een vrij indeelbare zolderverdieping met berging voor de wasmachine en droger. Op de zolder is ruimte genoeg om nog 1 of 2 kamers te maken.

Uitzicht en een zonnige tuin

Wie hier straks woont, parkeert zijn of haar auto gemakkelijk voor de deur en heeft blijvend een vrij uitzicht op het water voor de deur. De tuinen liggen erg gunstig op het zuidwesten en zijn voorzien van een berging. Aan het einde van de tuin - bij de houten berging - plaatsen we een hekwerk en een poortdeur. Een stukje uniformiteit die de kwalitatief hoogwaardige uitstraling ook over een aantal jaren garandeert. Bouwnummer 204 krijgt een haag langs het openbaar gebied. Deze is achter hoog en bij de voortuin laag.

Bekijk dit woningtype


Allium | eengezinswoningen

In een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen aan een mooie waterpartij. Door de rijke detaillering en de hoogteverschillen ontstaat een heel aantrekkelijk beeld aan de nieuwe randweg en krijgt Singels een gezicht. Eenheid in verscheidenheid!

Ruimte voor iedereen

Type Allium is zeer riant. Door de 3 volledige woonlagen en de breedte van bijna 6 meter geniet u van maar liefst 165m² vloeroppervlakte. Standaard zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping ruimte voor extra slaapkamers, waardoor dit huis heel geschikt is voor een groot gezin.

Uitzicht en een zonnige tuin

De entree en keuken liggen aan de toekomstige Randweg. Hiervandaan kijkt u vrij uit over de polder. De woonkamer is tuingericht en ook daar is het uitzicht mooi en vrij. Met het water en het natuurlijke speeleiland in het vizier geniet u hier van de zon. De tuinen liggen op het zuidoosten, zuiden en zuidwesten en lopen schuin af richting het water.


Tussen de tuinen maken we een erfafscheiding van hekwerk met hedera. Aan de waterkant komt een achterpad met verlichting. Deze wordt van uw tuin gescheiden door een lage haag. Op die manier is de tuin begrensd, maar geniet u wel van een mooi, vrij uitzicht. Wilt u een tuin die helemaal doorloopt tot aan het water? Kies dan voor het huis op bouwnummer 133 of 134.

Bekijk dit woningtype
Waterhyacint


Waterhyacint

Aster & Anemoon | Twee-onder-één-kap-woningen

De statige twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Wonen zoals u dat wilt

Beide woningtypen beschikken over een moderne designkeuken met luxe afwerkingsniveau, vanwaar u fraai uitkijkt op het uw royale tuin en het water. De royale woonkamer, al dan niet voorzien van een erker, is aan de laanzijde gesitueerd. Heeft u de keuken liever aan de voorzijde, waardoor u vanuit de woonkamer van het fraaie uitzicht geniet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Drie tot vijf slaapkamers

De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn ruim opgezet. De luxe badkamer biedt ruimte voor een bad, douche en dubbele wastafel. Er is een separate toiletruimte. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld twee extra slaapkamers en een extra douche. Desgewenst kunt u de tweede verdieping voorzien van een vliering. Verder heeft elke woning een eigen, in hout uitgevoerde garage of berging en twee privé parkeerplaatsen op eigen erf.

Bekijk dit woningtype


Pioenroos | Vrijstaande woning

Woningtype Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Tot in de puntjes afgewerkt

Houdt u van ruimte en licht? Dan voelt u zich in type Pioenroos thuis. Zowel de begane grond als de verdiepingen zijn royaal van opzet en door de vele ramen komt het daglicht prettig binnen. Bovendien is alles tot in de puntjes afgewerkt. Van de behangklare kamers tot de luxe designkeuken en geheel van fraai sanitair en tegelwerk voorziene badkamer. De woning heeft een eigen, in hout uitgevoerde garage en twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Het fijne aan deze woning is dat ze vele uitbreidingsmogelijkheden biedt. Zo kunt u kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde en voor dakkapellen voor nog meer ruimte. Heeft u meer dan twee kinderen? Een hobby die veel ruimte in beslag neemt? Of werkt u aan huis? Dan biedt de tweede verdieping uitkomst. U kunt deze hoge verdieping geheel naar eigen wens indelen. Er is ruimte genoeg voor twee extra slaapkamers én een extra douche!

Bekijk dit woningtype
Waterhyacint