Inschrijven Singels 3

In Singels 3 zijn diverse fases in verkoop en in presale. Wilt u straks wonen in een van de nieuwe woningen in Hooghkamer? Bekijk hieronder de verschillende woningtypes in Hooghkamer en schrijf u direct in!

Iris

Allium en Dahlia Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop!


Bent u op zoek naar een duurzame woning in een groene en waterrijke buurt in de randstad? Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia en in een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen type Allium aan een mooie waterpartij.

Schrijf u hier in

Eengezinswoningen type Lelie

Lelie en Iris Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop!


De eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 3 bestaan uit 2 verschillende woningtypes: Iris en Lelie. De 11 woningen type Lelie bestaan uit twee lagen met een schuine kap en zijn hoogwaardig afgewerkt. Aan de buitenrand van Singels 3 bevindt zich woningtype Iris, een robuuste en statige drielaagse woning met standaard maar liefst 5 slaapkamers.

Schrijf u hier in

Aster-en-Anemoon

Aster Singels 1 | Twee-onder-één-kapwoningen

Nog één woning beschikbaar!


Op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels is nog één twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water. De bouw van de woning is al gestart en elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten. Interesse? Schrijf u in of neem contact op met De Leeuw makelaardij of Max Sedelaar makelaardij!

Schrijf u hier in

Staters koopwoningen type Tulp

Tulp Singels 3 | Starters koopwoningen

Inschrijven gesloten


Op zoek naar een starterswoning in Voorhout? Maak dan kennis met de 14 nieuwe woningen type Tulp. Deze woningen zijn grondgebonden woningen van twee lagen met een schuine dakkap en met een eigen tuin met berging. Naast een aparte eetkeuken en woonkamer op de begane grond heeft de woning 2 ruime slaapkamers over de gehele breedte op de eerste verdieping. Ook heeft de woning een praktische zolderverdieping. De woningen zijn vanaf circa 75m2 vloeroppervlakte. Er zijn 2 grotere tussenwoningen van ongeveer 82m2 groot en de hoekwoningen zijn voorzien van fraaie extra raampartijen en een grote (zij)tuin. De inschrijfperiode voor de woningen is verlopen. Heb je je ingeschreven voor de woningen? Dan ontvang je na de toewijzing zo spoedig mogelijk bericht of je wel of geen woning toegewezen hebt gekregen.