Inschrijven Singels 3

In Singels 3 zijn diverse fases in verkoop en in presale. Wilt u straks wonen in een van de nieuwe woningen in Hooghkamer? Bekijk hieronder de verschillende woningtypes in Hooghkamer en schrijf u direct in!

Iris

Allium en Dahlia Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop!


Bent u op zoek naar een duurzame woning in een groene en waterrijke buurt in de randstad? Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia en in een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen type Allium aan een mooie waterpartij.

Schrijf u hier in

Eengezinswoningen type Lelie

Iris Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop!


De eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 3 bestaan uit 2 verschillende woningtypes: Iris en Lelie. De 11 woningen type Lelie bestaan uit twee lagen met een schuine kap en zijn hoogwaardig afgewerkt. Aan de buitenrand van Singels 3 bevindt zich woningtype Iris, een robuuste en statige drielaagse woning met standaard maar liefst 5 slaapkamers. Alle woningen van het type Lelie zijn inmiddels verkocht.

Schrijf u hier in

Aster-en-Anemoon

Anemoon en Pioenroos | Twee-onder-één-kap- en vrijstaande woning

Nog een enkele beschikbaar


Op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels is nog een enkele twee-onder-een-kap of vrijstaande woning beschikbaar. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water. Elke woning staat garant voor ultiem buitengenot en een riante woning. Interesse? Schrijf u dan direct in een voor een van de woningen.

Schrijf u hier in