Inschrijven Singels

In Singels zijn verschillende projecten in verkoop. Wilt u straks wonen in één van de nieuwe woningen in Hooghkamer? Bekijk hieronder de verschillende woningtypes en schrijf u direct in!

Spoordijk

Spoordijk


Energierijk wonen! Dat maken we mogelijk in ons nieuwbouwproject Spoordijk. De laatste 36 eengezinswoningen in Hooghkamer Voorhout. Samen met architectenbureau Van Manen creëren we met veel plezier jouw woongeluk. Dat heeft geresulteerd in een uniek ontwerp speciaal voor deze wijk. Wonen in Spoordijk is wonen met veel leefruimte, badend in licht en comfort.

Schrijf u hier in

Singels 4

Singels 4 | De Eilanden


Verdeeld over twee eilanden komen 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.

Schrijf u hier in

Eilandenrijk

Langs de Kreken | Eilandenrijk


Het eiland heeft een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap waarbij strakke lijnen en gebruik van natuurlijke materialen kenmerkend zijn. Zoals de plint van de woningen die wordt uitgevoerd in natuursteen look en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt. Luxe, mooi design en compleet. Perfect place.

Schrijf u hier in

Singels 4

SINGELS 4 | Laanwoningen


Op een van de fraaiste locaties in Singels worden 10 twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anemoon en 1 unieke vrijstaande woning type Calla gerealiseerd. Wilt u straks wonen in één van de prachtige woningen in deze fase?

Schrijf u hier in

De Kreken

Langs de Kreken | De Kreken


Alle woningen in De Kreken liggen direct aan het water van de Molentocht. Luxe wonen met privé strand. Langs de rand boven het eiland hebben de woningen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein, het hart van SINGELS in Hooghkamer. De achtergevel geeft uitzicht op het water. Er is hier een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde villa’s.

Schrijf u hier in