Inschrijven Singels

In Singels zijn verschillende projecten in verkoop. Wilt u straks wonen in één van de nieuwe woningen in Hooghkamer? Bekijk hieronder de verschillende woningtypes en schrijf u direct in!

De Plantage

De Plantage I In verkoop


Wonen op een plek waar je intens kunt leven en optimaal genieten. In De Plantage voelt wonen echt als thuiskomen. In de nieuwe, gezellige wijk Hooghkamer in Voorhout waar veel gebeurt. Het ontwerp van architectenbureau Kokon is uniek en gebaseerd op de bollencultuur in de streek. De 14 luxe appartementen zijn heerlijk ruim, licht en comfortabel.

Schrijf u hier in

Singels 4

Singels 4 | De Eilanden


Verdeeld over twee eilanden komen 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.

Inschrijven is niet meer mogelijk, alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Singels 4

SINGELS 4 | Laanwoningen


Op een van de fraaiste locaties in Singels worden 10 twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anemoon en 1 unieke vrijstaande woning type Calla gerealiseerd. Wilt u straks wonen in één van de prachtige woningen in deze fase?

Inschrijven is niet meer mogelijk, alle woningen zijn inmiddels verkocht.