Inschrijven Singels 3 & 4

In Singels 3 & 4 zijn diverse fases in verkoop en in pre-sale. Wilt u straks wonen in één van de nieuwe woningen in Hooghkamer? Bekijk hieronder de verschillende woningtypes in Hooghkamer en schrijf u direct in!

Singels 4

Singels 4 | De Eilanden

Nu in verkoop!


Verdeeld over twee eilanden komen er 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme.

Schrijf u hier in

Singels 4

Calla, Anemoon & Aster | Twee-onder-een-kapwoningen & vrijstaande woning

Nu in verkoop!


Op een van de fraaiste locaties in Singels worden 10 twee-onder-een-kapwoningen type Aster & Anemoon en 1 unieke vrijstaande woning type Calla gerealiseerd. Vanaf 13 juli 2019 gaat de verkoop van deze woningen online van start. Wilt u straks wonen in één van de prachtige woningen in deze fase?

Schrijf u hier in

Iris

Allium en Dahlia Singels 3 | Eengezinswoningen

Nu in verkoop!


Bent u op zoek naar een duurzame woning in een groene en waterrijke buurt in de randstad? Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia en in een halvemaanvorm prijken straks 22 robuuste woningen type Allium aan een mooie waterpartij.

Schrijf u hier in