Fijn buiten wonen

Fijn buiten wonen. Dat is wat u in Singels doet. In deze laatste fase van Hooghkamer woont u op een heerlijke plek met veel water, voorzien van natuurlijke oevers en een rijkdom aan flora en fauna. In Singels ligt de Molentocht: een brede watergang die het schitterende woongebied flankeert. Door de doorvaarbare bruggen is het mogelijk om met een bootje door de nieuwe buurt te varen.

Uren buitenspeelplezier

Wanneer u in een van de nieuwe woningen in deze fase woont is de natuur om u heen. Naast zicht op het prachtige polderlandschap van Voorhout is aan de overzijde van het water Molentocht een prachtige groene parkzone aangebracht waar het heerlijk wandelen en verblijven is. Ook aan de jongste bewoners gedacht en aan wat ze het liefst doen: buiten spelen! In de parkzone is divers speelaanbod voorzien voor zowel jonge als oudere kinderen. In Singels 3 - waar de woningen van het type Allium deel van uitmaken - is het Ontdekkingseiland gelegen. Hier kunnen straks oudere kinderen op avontuur gaan. Verder komt er onder andere een aparte speelgelegenheid aan de westzijde in Singels 1 voor de allerkleinsten.Toekomstige leefomgeving

De duurzaamheidslat ligt ook hoog in Hooghkamer. Met inzet van diverse duurzaamheidsmaatregelen wordt voor u een hoogwaardige, groene en toekomstbestendige leefomgeving gecreëerd. NL Greenlabel adviseert Terra Ontwikkeling bij het verduurzamen van de wijk en het verhogen van de biodiversiteit. Daarbij wordt gestreefd naar een NL Greenlabel gebiedslabel. Een beoordeling van het gebied op het vlak van integrale duurzaamheid in de leefomgeving. NL Greenlabel is mede opgericht door tv-tuinman Lodewijk Hoekstra met als doel om het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord te bevorderen.Uniek uitzicht

Ruime gezinswoningen type Allium zijn aan de buitenrand van Singels gelegen, waardoor u vanuit de keuken een prachtig zicht heeft op het weidse polderlandschap van Voorhout. De ruime tuinen aan de achterzijde van deze woningen hebben een zonnige ligging en grenzen aan het water.

Zonnige tuinen

De riante woningentype Dahlia zijn gelegen bij de entree van de buurt. Deze woningen hebben een ruime tuin op het zuidwesten, waardoor u na het werk nog kunt genieten van de zon. Aan de voorzijde heeft u een fraai uitzicht over de brede Singel.

Interesse in een van de woningen en wilt u meer informatie? Op woensdag 13 februari gaat de verkoop van deze woningen van start! » Meer informatie? Lees verder.


Kavelkaart type Allium


Kavelkaart groter weergeven
Kavelkaart type Dahlia


Kavelkaart groter weergeven